Un home dóna un cop de puny a una activista vegana durant una protesta contra el maltractament animal en una pizzeria de Brighton (Regne Unit). L'acció l'han dut a terme un grup de vegans anomenat DxEBrightoon (Direct Action Everywhere) i ells mateixos han difós les imatges que ràpidament s'han fet virals.

"No és menjar, és violència"

Les imatges mostren com el grup de vegans entra a la pizzeria amb un megàfon i diverses pancartes sota el lema "they want to live" o "It's not food is violence",  en català "ells volen viure" o "no és menjar, és violència". Més tard, apareix un client enfadat dient que "estan espantant la gent". El mateix home comença a empènyer a una de les joves activistes, aquesta li replica i quan ella es gira, ell li dóna un cop de puny. Després de l'agressió, els joves segueixen protestant amb normalitat fins que marxen del local. 

La protesta pretenia reivindicar el maltractament dels animals i divulgar la Llei de la Rosa que espera crear una carta de drets pels animals. El mateix col·lectiu ha penjat el vídeo a les xarxes socials on explicava que "l'opressió i la mercantilització dels animals no humans està tan normalitzada que algunes persones reaccionen de forma violenta davant els qui defensen les víctimes". 

Més agressions als vegans 

L'agressió va passar aquest diumenge però no ha estat l'única que ha rebut el col·lectiu durant les seves accions. Els activistes han aprofitat per denunciar a les xarxes que aquesta no ha estat l'única reacció violenta que han rebut en les seves protestes:"La gent no està preparada per escoltar els nostres missatges sobre la igualtat i la justícia. Ens van agredir brutalment el diumenge a un restaurant, malgrat tot nosaltres no som les víctimes, han explotat i matat els cossos dels animals. A quin costat de la història vols estar?"