Una dona ha agredit i amenaçat a un àrbitre del partit de categoria cadet femenina de bàsquet entre Badia de Mazarrón de Múrcia i l'Estudiantes de Cartagena, a la diputació de Canteras (Múrcia).

L'entrenador ha dimitit després de l'agressió de la seva dona a l'àrbitre

En el transcurs del partit de la segona jornada del grup B2, a falta de poc més de 4 minuts per al final i amb avantatge de 9 punts (37-46) per al Mazarrón, equip visitant, va ser expulsat per dues faltes tècniques el seu entrenador. Aquest fet va provocar que la seva esposa caminés per la pista des del seu seient i empenyés contra la paret al col·legiat de 19 anys Francisco Javier Martínez. El va agafar per la samarreta i en tornar al seu seient increpada pel públic, es va girar per mirar-lo i li va fer el gest amenaçador de tallar-li el coll entre els retrets i crits d'assistents i jugadores, com s'aprecia en un vídeo gravat des de la grada.

Minuts més tard, es van personar al pavelló agents de la Guàrdia Civil i la dona va ser expulsada del recinte.

L'entrenador del club de bàsquet Badia de Mazarrón (Múrcia) Roque Lobo ha dimitit després que la seva dona agredís i amenacés l'àrbitre.

La Federació de Bàsquet de la Regió de Múrcia, per la seva banda, ha lamentat profundament els fets i ha mostrat la seva "determinació per erradicar aquest tipus de comportaments" i ha animat la víctima a denunciar el cas.