Almenys dues dones han mort i una vintena de persones han resultat ferides en bolcar un autobús a la localitat de Bukidnon (Filipines). Els fets van tenir lloc el passat diumenge 30 de setembre cap a les dues del migdia (hora local) quan el conductor va perdre el control del transport i va sortir de la carretera en intentar esquivar un cotxe que havia frenat en sec. El vehicle va acabar bolcant, fet que va provocar que dues dones de 20 i 23 anys morissin a causa de les ferides derivades de l'accident.

Les càmeres de seguretat de l'interior de l'autobús van gravar el moment en què el vehicle bolcava a Bukidnon i els passatgers saltaven pels aires. En el vídeo que s'ha fet viral a través de les xarxes socials es pot comprovar la tensió dels moments previs a l'accident i també es poden escoltar els crits de les persones que viatgen en el transport després de bolcar i impactar amb el terra.

Segons les primeres indagacions policials, les males condicions climàtiques i de la carretera -forta pluja i asfalt relliscós- haurien tingut un paper clau en el fatal accident, que va deixar dues dones de 20 i 23 anys mortes i almenys una vintena de ferits del total de 36 passatgers que viatjaven al bus.