Les imatges són impactants, molt dures. Més de 30 motoristes circulen en caravana quan de sobte una camioneta blanca que circula a tota velocitat en sentit contrari els envesteix amb virulència, un terrible accident que deixa 3 morts i 5 ferits de gravetat i que commociona tot l'estat de Pernambuco (Brasil).

 

 

Envaeix el carril contrari a gran velocitat

La sorpresa i indignació augmenta quan la policia deté al conductor kamikaze i comprova que es tracta de Pedro Marconi de Souza Barros, un conegut polític brasiler que ara s'enfronta a una pena de fins a 6 anys de presó.

Segons les investigacions, el congressista pràcticament va doblar la velocitat permesa a la carretera, ja que va assolir els 110 hm/h quan el màxim és de 60, la qual cosa va provocar que perdés el control del seu vehicle fins a envair el sentit contrari. L'impacte va ser terrrible. Tres motoristes, de 23, 27 i 35 anys, van morir en l'acte, mentre que uns altres cinc es troben ingressats en estat greu.

polític Brasil Accident

El polític causant del tràgic succés, just després de l'accident / Portal de Prefeitura

El vídeo, clau en la investigació

A més de les investigacions habituals, la policia té un gran aliat per poder demostrar la culpabilitat del polític. I és que el tràgic accident va ser gravat per uns dels motoristes, que just en aquell moment s'havia parat al voral per gravar imatges dels seus amics.