Una nena de 14 anys i un home de 50 han mort i unes altres set han resultat ferits en un accident de trànsit. El fet fatal ha estat conseqüència del xoc frontal entre un monovolum i un turisme a l'altura del quilòmetre 10 de la carretera M-100, en el terme municipal de Daganzo de Arriba, a Madrid.

Una nena i un home morts en un accident

Un fatídic accident la nit d'ahir entre un monovolum i un turisme a la M-100 de Madrid ha acabat amb la vida d'una nena de 14 anys. En el mateix accident ha mort un home de 50 anys i set persones més han resultat ferides.

En el mateix sinistre, també s'han vist afectats una moto i un altre turisme. En arribar, els serveis mèdics del SUMMA 112, que han rebut l'avís a les 19.47 hores, han confirmat la mort de dues persones i han atès set ferits: dos de caràcter greu, tres amb pronòstic reservat i dos ferits lleus.

Un gran dispositiu de bombers i policia

Els Bombers de la Comunitat de Madrid han extingit l'incendi i rescatat el cos d'un dels morts i a dues de les persones ferides. Prèviament, un testimoni havia evacuat pels seus mitjans un dels ferits lleus.

En les tasques d'assistència han col·laborat la Creu Roja i l'ambulància municipal de Daganzo i han comptat amb la presència d'agents de la Policia Local. La Guàrdia Civil s'ha fet càrrec de la investigació del sinistre.