Aquest matí, 4 d'octubre, agents de la Guàrdia Civil del Servei Marítim Provincial de Ceuta perseguien una narco llanxa sospitosa de transportar droga i amb quatre persones a bord. Durant la persecució, que s'ha allargat durant bastants minuts i a molta velocitat, han patit un espectacular accident davant de la costa de Mijas, a Màlaga.

Els agents de la Guàrdia Civil anaven amb una llanxa ràpida i han xocat contra l'embarcació dels presumptes delinqüents, que feien maniobres evasives per escapar-se de la policia.

L'accident ha estat molt perillós. Els tres agents que anaven a l'embarcació han caigut a l'aigua i la llanxa ha girat sobre si mateixa, amb el perill que ha generat per la vida dels policies.

Salvats pels mateixos narcos

Des de l'helicòpter de la Guàrdia Civil s'ha demanat als narcos que salvessin als policies. Els narcotraficants així ho han fet i han carregat a la seva llanxa els tres agents. Tot i haver col·laborat per salvar la vida als policies, han quedat detinguts per un delicte de tràfic de drogues.

Més de 3.000 quilos d'haixix

S'han recuperat més de 80 fardells d'haixix que havien caigut al mar, amb un pes aproximat de més de 3.000 quilos.