Un home de 46 anys ha resultat ferit molt greu en caure amb el cotxe per un pont de 10 metres d'altura mentre conduïa per l'M-40, a Madrid.

El cotxe ha caigut per un pont de l'M-40 fins l'A-3

L'accident ha passat aquest dimecres a la nit, al voltant de dos quarts de dotze, quan el cotxe anava per l'M-40 en sentit sud i ha sortit de la via en perdre el control per causes que encara es desconeixen. El cotxe ha trencat la barana i ha caigut per un pont fent cap a l'A-3, concretament a l'altura del quilòmetre 8 en direcció Madrid.

Accidente puente M-40 / Emergencias Madrid Twitter

El cotxe ha quedat absolutament destrossat en caure per un pont de 10 metres d'altura a l'M-40 / Twitter_Emergencias Madrid

En el vídeo es pot veure com ha quedat el cotxe després de caure des de 10 metres d'altura:

 

Per sort no ha caigut damunt de cap altre cotxe pel que no hi ha hagut més ferits. Els Bombers de Madrid i el Servei d'Emergències de la comunitat s'han desplaçat immediatament al lloc de l'accident. 

L'home ha estat traslladat a l'Hospital Gregorio Marañón de Madrid en estat molt greu.

Accidente M-40 / Emergencias Madrid Twitter

Els Bombers i els Serveis d'Emergències de Madrid s'han traslladat immediatament al lloc de l'accident / Twitter_Emergencias Madrid

L'accident ha provocat espectaculars retencions a la zona durant una llarga estona. Les imatges s'han fet virals ràpidament.