El passat 9 de juliol, un humil transportista va patir un accident amb el seu camió, un camió que ell mateix s’havia comprat després de demanar un préstec bancari per valor de 32 milions de pesos (més de 7 milions d’euros).

Saqueig del camió accidentat

El pitjor no va ser l’accident, del qual el conductor, afortunadament, en va sortir il·lès, sinó que poc després de bolcar, una multitud de persones es van apropar al punt on havia patit l’accident i van començar a destrossar el camió per robar-li la mercaderia.

Aquest és un fet habitual a Colòmbia, on s’han donat molts casos de saqueig de camions que han patit un accident. En aquest cas, les imatges encara han indignat més als usuaris ja que en el vídeo es veu com Edwin García suplica la gent que no li robin la mercaderia ni li destrossin el camió. Els seus plors, però, no van servir de res.

El camió és l'únic que tenia per mantenir la família

L’Edwin conduïa el seu camió quan va patir un accident deixant el vehicle bolcat a la carretera. Ràpidament va començar a arribar més i més gent, ell pensava que el venien a socórrer, però en realitat només volien robar-li el que duia al remolc.

Aquell mateix dia, l’Edwin va gravar un vídeo explicant què li havia passat: "Em van treure el suport a les meves filles i el meu únic capital", lamentava el camioner. El vídeo es va fer viral i gràcies a això, l’Edwin es va emportar una enorme sorpresa uns dies després.

Un final feliç

Els seus amics i companys, com a gest solidari, es van oferir a reparar el camió, sense que l’Edwin hagués de pagar res i perquè pogués continuar treballant. Aquest és el moment en què van lliurar el camió arreglat a un emocionat Edwin.

El moment es va compartir a les xarxes socials provocant l’admiració de milers d’usuaris pel gest que havien tingut cap a aquest humil camioner. Afortunadament encara hi ha històries amb un final feliç.