El vídeo de 25 dofins nedant tranquil·lament pel Port de Tarragona ha corregut com la pólvora a les xarxes socials.

Dofins al Port de Tarragona

Imagina que estàs navegant per la costa tarragonesa i, de cop i volta, veus un grup de més de 25 dofins a pocs metres. Per increïble que sembli, això mateix és els que els ha passat a uns veïns que estaven passejant amb la barca a 500 metres del port.

Aquest dimecres al matí, els ocupants d'una barca han vist una manada d'almenys 25 dofins nedant a mig quilòmetre del Port de Tarragona, segons informa el Diari de Tarragona. Quan han vist els animals, no han dubtat a gravar-los i les imatges mostren com els dofins surten a la superfície per respirar i, a més, també es veuen moltes cries.

Més de 25 dofins nedant

El vídeo dels dofins s'ha fet viral, ja que és molt estrany veure un grup tan gran de dofins a la costa de Tarragona. Els dofins són animals sociables i intel·ligents i, per aquest mateix motiu, moltes vegades els captures per fer espectacles a zoos, fet molt criticat per algunes associacions animalistes.

Puerto de Tarragona / Wikimedia Commons

Han vist una manada de 25 dofins nedant al Port de Tarragona / Wikimedia Commons

A les imatges no es pot apreciar del tot bé a quina espècie de dofí pertanyen, però tot apunta que es podrien tractar de dofins mulars, que és la més vista al mar Mediterrani. Normalment, aquests dofins acostumen a viure en grups de fins a dotze exemplars, però en aquest cas hi havia molts més i, per aquest mateix motiu, s'ha fet tan popular el vídeo.