Víctor López moria aquest diumenge de matinada en el quilòmetre 25 de la carretera M50 de Madrid. Un kamikaze que circulava ebri en direcció contrària s'emportava per davant el cotxe en el qual aquest noi de 20 anys es dirigia al supermercat on acabava d'estrenar-se com a carnisser. El jove quedava atrapat entre la carrosseria després de l'impacte frontal de l'altre vehicle i perdia la vida a l'instant. L'altre implicat era Kevin Cui, un home de 35 anys que triplicava la taxa d'alcohol permesa i que continua ingressat a l'Hospital Gregorio Marañón per un fort cop al braç.

Tragèdia familiar

La temerària fuga a tota velocitat de Cui va acabar amb la vida d'un jove que començava a veure la llum després d'una tragèdia familiar que el va deixar especialment tocat. En Víctor havia reprès els estudis d'animació socioesportiva i acabava de ser contractat com a carnisser al Carrefour de San Fernando de Henares, informa El País. La mort del seu germà gran l'octubre de l'any passat va suposar un cop dur per als López. Aquest últim any, la seva nòvia Laura havia estat un dels seus grans suports.

Equivocació

La noia amb qui en Víctor portava sortint cinc anys trucava diumenge a l'hospital en assabentar-se de la notícia amb l'esperança que la seva parella fos el supervivent de l'accident, assenyala el mateix mitjà. Una equivocació amb les edats que es van filtrar a la premsa després de la col·lisió mantenia en suspens la família a l'espera de la confirmació oficial. Tanmateix, Cui era el que es trobava a l'hospital recuperant-se d'un traumatisme ortopèdic al braç i no en Víctor. Els Bombers de la Comunitat de Madrid van haver de rescatar el cos del jove, que havia quedat atrapat a l'interior del seu vehicle, del qual ell era l'únic ocupant.

Investigació

La Guàrdia Civil s'ha fet càrrec de la investigació de l'accident, que va tenir lloc a les 6.39 del matí en el quilòmetre 25 de la carretera M50 i en l'esclariment del qual jugués un paper clau l'interrogatori al kamikaze -triplicava la taxa d'alcohol permesa i conduïa en direcció contrària- que va impactar frontalment amb el cotxe d'en Víctor diumenge de matinada.