A poc a poc es van coneixent més detalls de com en Víctor, de 17 anys, va matar presumptament la seva mare a Foz (Lugo) aquest passat dilluns. Mentre el noi espera a passar a disposició de la justícia i de la Fiscalia de Menors, la Guàrdia Civil segueix investigant els fets.

Segons s'ha pogut conèixer ara, no es sabia res de la mare del noi, Minaene Franco, de nacionalitat espanyola però nascuda al Brasil i de 36 anys, des de diumenge a la nit, quan amics de la dona en van denunciar la desaparició.

La va matar dissabte a la nit

No va ser fins l'endemà, dilluns al matí, que es va trobar el nen, de 17 anys, en un parc proper a casa seva. Tenia ferides a les mans i estava ple de sang. Quan la policia va entrar a casa que els dos compartien, van trobar el cos de la dona amagat en un armari i a l'interior d'una maleta.

Tot fa pensar a la Guàrdia Civil que el jove va matar la seva mare a ganivetades el dissabte a la nit i que després la va posar a la maleta descoberta ahir. El cadàver de la dona tenia ferides d'arma blanca per tot el cos i forts cops al cap.

Discussions i anar a viure sola

Segons han explica alguns dels veïns de la dona assassinada, la mare i el fill ja havien tingut anteriors discussions, tot i que mai es va arribar a presentar denúncia. La dona, cansada de les discussions amb en Víctor, va anunciar que ben aviat deixaria la casa i que aniria a viure sola, una opció que ara, malauradament, ja no podrà portar a la pràctica.

El noi, com que encara no ha complert els 18 anys, haurà de ser entregat a la Fiscalia de Menors, que haurà de ser qui decideix on acaba ingressat si es confirma que està relacionat amb la mort de la seva mare.