Vicente Hernández García tenia 58 anys i estimava el seu fill amb bogeria, l’adorava, sempre va donar-li tot el seu suport quan es va voler dedicar a la carrera de la moda i després a la interpretació. I va ser precisament el seu fill, Vicente Hernández Rodríguez, Míster Espanya 2017, qui presumptament el va matar el passat 20 de juny en ple brot psicòtic.

Estimació i adoració mútua

Vicente pare era un home molt afectuós i molt conegut i estimat al seu poble, Lorquí (Múrcia), on treballava d’electricista; tothom el coneixia amb el sobrenom d'“El Picolo”. Adorava el seu fill Vicente i sempre li havia fet costat, sobretot quan fa 4 anys, l’abril de 2016, va patir la seva primera crisi psicòtica.

Vicente padre e hijo / Archena Mapeka Telecom

Vicente Hernández García adorava el seu fill. Sempre li va fer costat, sobretot quan li van diagnosticar el trastorn psicòtic i que finalment va ser la causa que assassinés el seu pare el passat 20 de juny / Archena Mapeka Telecom

La carta de la germana

Des d’aleshores, el seu pare, Vicente Hernández García, no va deixar d’animar-lo, també la seva mare i la seva germana bessona, amb qui mantenia una relació molt estreta. Ha estat ella qui, a través d’una carta, ha volgut aclarir que els fets del passat 20 de juny “van ser un accident, un accident per amor. Tots dos es volien amb bogeria i el meu pare pretenia evitar el que mai hauria pogut suportar, perdre el seu fill de l'ànima", assegura la seva germana en aquesta carta que publica El Español.

Pare i fill feia mesos que no es veien a causa de la pandèmia de coronavirus. Vicente pare vivia a Lorquí i Vicente fill a Madrid on havia estudiat interpretació per fer de model i actor, carrera que havia començat fent un breu paper a la popular sèrie La casa de papel.

Vicente Hernández Míster Espanya 2017

Vicente Hernández Rodríguez, Míster Espanya 2017, va matar el seu pare durant un brot psicòtic el passat 20 de juny a Madrid

El fatídic 20 de juny

Finalment, pare i fill es van poder retrobar-se i junts van viatjar a Madrid, Vicente volia acompanyar el seu fill que tenia un càsting. A la capital es van instal·lar en un pis del carrer Gaztambide, al districte de Chamberí, on els esperava un familiar per donar-los allotjament. Ningú es podia imaginar que aquell pis seria l’escenari de la tragèdia.

El dissabte 20 de juny, Vicente fill va començar a trobar-se malament i després de dutxar-se va anar a la seva habitació per descansar. Una estona després, Vicente pare moria dessagnat a causa de les ferides provocades pel seu fill.

Les diligències policials efectuades no descarten una possible baralla, quan Vicente Hernández García va intentar evitar que el seu fill s'autolesionés, o fins i tot intentés suïcidar-se en ple brot psicòtic. La disputa va acabar, segons sembla, a la cuina, on el pare es va dessagnar a causa de les ferides provocades pel seu fill al coll, a la cara i als braços, amb un ganivet de serra.

Vicente no sap que ha matat el seu pare

Quan va arribar la Policia Nacional alertada pels veïns del bloc de pisos que havien sentit la baralla, Vicente Hernández Rodríguez els va obrir la porta, amb sang per tot el cos. Els va deixar entrar i ell va sortir al replà de l’escala cridant: "El dimoni té posseït el meu pare. M'ha intentat atacar el meu pare, no sé si l’he matat, però m'ha atacat perquè està posseït pel dimoni".

Dues setmanes després del tràgic succés, Vicente fill encara no és conscient que va matar el seu pare, a qui tan estimava i de qui va heretar la seva bellesa.