Una mare de quatre fills ha admès haver llençat aigua bullint al seu fill de tres anys com a càstig per "pixar a terra" a la seva casa de Nova Jersey.

Patricia Buchan, de 29 anys, va confessar el divendres que va ordenar al nen que es despullés, el va banyar i li va llançar una olla d'aigua bullent sobre la part inferior del cos. Es tractava d'un "càstig" per orinar al terra de l'habitació.

Una infermera de l'escola va descobrir cremades i butllofes a les cames del nen

 

"Aquest nen ha viscut els seus primers tres anys en una casa d'horrors", ha dit el fiscal adjunt del comtat d'Essex, Michael Morris, en un comunicat. Buchan vivia amb d'altres cinc adults, inclosa la seva mare Mary, de 55 anys, i la seva germana Bridget, de 23, en una casa on van començar a abusar sistemàticament del nen a partir de juliol del 2018. Els fiscals han explicat que l'abús va incloure una "pallissa sistemàtica i coordinada" del nen amb un cinturó, cops de puny i l'ús d'aigua bullent per castigar-lo, informa Daily Mail.

La mare del nen, Natacha Smith, de 44 anys, Patricia Gamarra, de 62 anys, i Homer Searcy, de 39, s'enfronten a càrrecs similars per assalt agreujat i perill per a nens. El petit de tres anys va ser tractat de les ferides abans de ser posat sota custòdia protectora.

La policia va dir que la infermera de l'escola de preescolar del menor va descobrir cremades i butllofes a les cames del nen, la qual cosa la va portar a notificar-ho a les autoritats, informa NBC.