L'home de 59 anys d'edat detingut per l'assassinat de Veronika Ruth Hoffman, també de 59, coneixia la dona des de feia només dos mesos. Pel que sembla, Ika havia enviduat feia uns anys i va acollir l'agressor sota el seu sostre perquè no tenia on dormir. Dos mesos després d'aquest generós gest, l'home li propinaria cinc punyalades al tòrax i l'abdomen.

Ika portava set anys vivint a la Colònia de Sant Jordi, a Mallorca. Quan es va quedar vídua del seu marit, també alemany, va decidir traslladar-se a l'illa espanyola per començar una nova etapa en la seva vida.

La víctima havia acollit l'agressor a casa perquè no tenia un sostre on dormir

 

Fa cosa de dos mesos va conèixer Celestino, un home que no tenia un sostre on dormir. La víctima va decidir acollir-lo a casa seva per pena i, poc després, van acabar sent alguna cosa més que amics, informa El Español.

Aquest diumenge, cap a les 8.30 hores, la Guàrdia Civil es personava al domicili en què vivien tots dos. Un cop allí, els agents es van trobar Veronika, que havia rebut cinc punyalades, i l'agressor ensangonat i amb un ganivet a la mà.

EFE

Ple de repulsa per l'assassinat masclista en la Colònia de Sant Jordi / EFE

L'Ajuntament ha celebrat un ple de repulsa per l'assassinat masclista i, després, han sortit a la façana de l'ajuntament per fer un minut de silenci. També s'han declarat tres dies de dol oficial.