Les tensions veïnals poden tenir diversos orígens. Molts cops són els sorolls que uns i altres fan, tot i que normalment és per fer obres fora d’hora o moure mobles a l’hora de la migdiada. Però també hi ha altres sorolls que poden ser molestos: el del sexe.

És el que li ha passat a una comunitat de veïns que fins i tot han penjat un cartell a la zona comunitària per avisar dels sorolls que una parella gai de l’edifici fan de matinada. Segons consta al cartell, que s’ha fet viral, la parella estava “gozando como perros” a dos quarts de cinc de la matinada. 

“Se escucha todo: hasta las palamditas en el culo”

“Hay gente que madrugamos y trabajamos”, asseguren els veïns. Que, alhora, també recorden que a l’estiu “dormimos con las ventanas abiertas”. “En el silencio de la noche se escucha todo: hasta las palamditas en el culo”.

Cartel Sexo

Imatge del cartell que ha aparegut al bloc de pisos de la parella gai.

“La proxima vez cerrar la ventana campeones o gritar algo menos (sic)”, fan servir els veïns anónims per acabar el seu missatge. 

La parella ha contestat

I després del missatge, els dos veïns que van ser sentits tenint sexe de matinada han contestat amb un missatge també al mateix lloc. “Lo sentimos, procuraremos contenernos. Firmado: Sergio y Edu”. 

La fotografia del missatge s’ha fet viral en un tuit que ja porta més de 1.500 likes i 500 retuits.