Una dona que ha viscut com a vegetariana durant 10 anys ha provat la carn quan estava embarassada del tercer fill i li ha agradat tant que s’ha convertit en carnissera.

Tammi Jonas, de 49 anys, es va fer vegetariana als anys setanta després de llegir el popular llibre de Peter Singer Animal Liberation, que li va impactar molt en conèixer el tractament dels animals de granja.

"Em vaig sentir saludable perquè vaig donar al cos el que necessitava"

 

Durant una dècada es va comprometre amb una dieta vegetariana, però no va ser fins que va quedar embarassada per tercera vegada amb 30 anys que tot va canviar. "Havia estat embarassada dues vegades abans, però aquesta tercera vegada era diferent, perquè estava molt anèmica", ha explicat a Daily Mail Australia.

Després de menjar una hamburguesa, la mare de tres fills en va quedar enganxada. “Em vaig sentir més saludable perquè estava donant al cos el que necessitava”, ha dit. “Però vaig tenir cura d'on provenia la meva carn", ha afegit.

Ha construit una granja i regenta una carnisseria

 

Procedent d’una família de ramaders a Oregon abans d’emigrar a Austràlia, la Sra. Jonas ha construit una granja i regenta una carnisseria perquè els consumidors tinguin l’opció d’escollir opcions ètiques.

Exposa que a la granja no usen productes químics nocius durant les pràctiques agrícoles i que els animals viuen com si no estiguessin en una granja. "Algunes persones tracen una línia ètica més enllà afirmant que matar és dolent, però no crec que matar un animal per consumir-lo no sigui ètic si ha tingut una bona vida."

Tammi Jones

La Sra. Jonas ha construit una granja i regenta una carnisseria