Dues persones han estat detingudes en el municipi alacantí de Benissa per la seva presumpta implicació en l'homicidi d'un home de 44 anys, que presenta tres ferides de bala i que va morir ahir a la nit a l'Hospital de Dènia (Alacant), on havia estat ingressat hores abans.

Mor de tres trets un home a Dènia

Els arrestats són un home, el presumpte autor dels trets, de nacionalitat espanyola i 48 anys, i una dona, la seva presumpta encobridora, d'origen alemany, de 35 anys segons un comunicat de la Comissaria Provincial.


El centre hospitalari va informar de l'ingrés d'un home amb ferides de bala a la Policia Nacional, que va obrir una investigació, han explicat, per la seva part, fonts coneixedores del cas, que han assenyalat que, de moment, es desconeix quan es va produir l'agressió amb arma de foc.

L'arrestat és un criminal perillós

Les indagacions dutes a terme per la Brigada de Policia Judicial de la Comissaria de Dènia i el Grup de Delinqüència Violenta de la Brigada Provincial de Policia Judicial d'Alacant van permetre la identificació del presumpte autor dels trets.

Cotxe de la policia nacional / Google

La Policia ha detingut una parella com a presumptes autors de l'assassinat a trets d'un home ahir en Dènia / EFE

Ahir a la nit es va establir un ampli dispositiu policial, que va comptar amb la participació del Grup Operatiu Especial de Seguretat (GOES), davant de "la perillositat de l'investigat i la dificultat de la intervenció", ja que "podria disposar d'escopetes de gran calibre i l'arma de foc amb què presumptament hauria produït els trets", indica la nota de premsa.

L'operatiu es va saldar amb la seva localització i detenció, així com amb l'arrest d'una dona que presumptament l'estava encobrint.