Una persona ha mort i tres més han estat ferides de gravetat en una baralla multitudinària suecedida la nit d'aquest passat divendres a Miguel Esteba, Toledo.

Un mort i tres ferits en una baralla

Eren les 21.53 hores d'aquest divendres quan el Servei d'Emergències 112, ha rebut una trucada alertant d'una baralla d'extrema violència en un bar del carrer Delicias de Miguel Esteban, un poble toledà de poc més de 5000 habitants.

A conseqüència de la baralla, de la qual han participat no menys de cuantro persones, totes elles conegudes entre si, ha mort un home de 27 anys, molt probablement d'una punyalada al coll, i tres persones més han resultat greument ferides.

Els ferits són una dona i dos homes

L'alcalde de Miguel Esteban, Pedro Casas, apunta que no coneix cap dels implicats. Algunes fonts assenyalen que tots ells serien de nacionalitat romanesa. Altres que una de les víctimes seria una dona de 32 anys, de nacionalitat espanyola, gerent del bar Débora. Els altres dos, un home de 30 anys i un altre de 38 anys.

Si se sap que la baralla ha començat a l'interior del bar per prosseguir al carrer, on la víctima mortal s'ha desplomat de resultes de la punyalada.

Assassinat Miguel Estebam Bar Débora / Google Maps

La baralla s'ha iniciat a l'interior del bar Débora i ha prosseguit al carrer, on es s'ha desplomat la víctima mortal / Google Map

Ja hi ha dos detinguts

Els tres ferits han estat traslladats a l'Hospital General de La Mancha Centre d'Alcàsser de San Juan de Ciudad Real; els dos primers per una ambulància de suport vital bàsic i l'últim d'ells en una UVI.

La Guàrdia Civil ha obert una investigació entorn de la baralla. Alguns veïns del lloc han assenyalat que la víctima mortal era la parella o exparella de la gerent del bar i un dels ferits, el germà de la dona. De moment s'han practicat dues detencions encara que es desconeix el sexe i l'edat dels detinguts.