La policia de Kíev, a Ucraïna, ha trobat els cossos en descomposició d’una parella a l’interior del seu pis després que no se’n sabés res durant nou dies.

A més dels dos cadàvers, però, també han descobert que a l'apartament també hi havia la seva filla de dos anys, amb clars símptomes d’esgotament i de desnutrició.

Segons explica el diari Informator, els veïns van alertar la policia perquè sentien una pudor estranya a l’escala, i, quan els agents van arribar, van tombar la porta de l’apartament d’on provenia la fortor.

En obrir la porta, van trobar els cossos de la parella, de 34 i 27 anys, i, al costat, la seva filla petita, encara viva, a qui van portar a l’hospital de seguida. Segons fonts mèdiques, la seva vida ja no corre cap perill.

L’àvia de la nena havia denunciat que no sabia res de la família des de feia diversos dies, i la policia ja s’havia presentat al pis, tot i que ningú els havia obert la porta.

En obrir el pis, la policia va trobar els dos cadàvers i diverses xeringues barrejades amb les joguines de la nena

Segons els veïns, els pares s’havien discutit a crits dies abans, un fet que passava sovint. Però des d’aquella última discussió no n’havien sabut res més.

A més, la parella era addicta a les drogues. De fet, a les imatges publicades per la mateixa policia es veu com el pis estava totalment desendreçat i hi havia xeringues i altres estris per injectar-se drogues per tot arreu, fins i tot entre les joguines i els biberons de la nena.

La policia ha assegurat que els cossos dels pares no tenien senyals de violència i ara investiga les causes exactes de la seva mort.