La Policia Nacional ha detingut un jove alemany de 18 anys acusat de violar una adolescent de 14 anys a la platja de s'Arenal, a Mallorca.

El presumpte agressor manté que les relacions van ser consentides

Els fets van succeir dissabte a la nit, quan la menor estava a la platja amb els seus pares. Allà va conèixer el jove alemany, que estava acompanyat d'amics, i se'n va anar amb ell. Al cap de poca estona, l'adolescent va tornar al lloc on es trobaven els seus pares i, entre llàgrimes, va explicar que el noi l'havia forçat a mantenir relacions sexuals. La mare es va apropar al grup d'amics del detingut i va preguntar per ell. Minuts després, el jove turista va tornar al lloc i va assegurar que el sexe que havia mantingut amb la menor havia estat consentit.

La família de l'adolescent va trucar a la Policia Nacional, que es va presentar al lloc i va arrestar el jove alemany com a presumpte autor d'un delicte d'agressió sexual. L'arrestat va passar, aquesta tarda de diumenge a disposició judicial, en espera de la decisió del ministeri fiscal, ja que la víctima no ha presentat cap denúncia.