Escabrosa troballa a l'estómac d'un tauró: ha aparegut la mà d'un turista escocès de 44 anys amb l'anell de boda inclòs. El jove va desaparèixer dissabte passat a l'illa francesa de la Reunió, a l'est de Madagascar.

Vacances a l'illa amb la seva dona

La troballa confirma que l'home va ser devorat per aquest tauró mentre practicava submarinisme, segons informa el DailyMail. El turista i la seva dona estaven de vacances a l'illa. Dissabte, va sortir sol a nedar a la zona de l'Hermitage, molt a prop de Saint-Gilles.

Se'l va buscar intensament amb barcos, helicòpters, equips de submarinistes i amb gossos rastrejadors

La seva dona, en veure que no tornava, va activar totes les alarmes i se'l va buscar intensament amb barcos, helicòpters, equips de submarinistes i amb gossos rastrejadors. Malgrat els esforços, no van trobar cap rastre del turista desaparegut.

Finalment s'ha confirmat la pitjor de les hipòtesis: se'l va menjar un tauró. A principis d'aquesta setmana, les autoritats locals van matar aquest tauró per prevenir accidents però es va fer massa tard. En practicar-li l'autòpsia, han trobat la mà intacta del turista amb l'anell de boda inclòs.

Ara, s'està pendent del resultat de les proves d'ADN però tenint en compte que s'hi ha trobat l'anell de boda són pocs els que encara dubten que es tracti de l'home de 44 anys desaparegut el passat cap de setmana.

Punt negre pels atacs de tauró

L'illa paradisíaca de la Reunió és una de les més perilloses perquè els atacs de tauró tigre són bastant habituals. De fet, la natació i altres activitats aqüàtiques estan molt restringides a la Reunió per l'alt risc d'atacs de tauró