Un home de 66 anys ha estat detingut per abusar sexualment d'una dona de la neteja​ en un hotel de Can Pastilla (Mallorca). Els fets van tenir lloc divendres passat, quan l'agressor -un turista de nacionalitat sueca- es va abalançar sobre la treballadora mentre aquesta estava netejant una de les habitacions. La víctima va aconseguir refugiar-se al balcó i demanar ajuda a les seves companyes, que van avisar les autoritats.

La companya

Segons ha informat la Policia Nacional aquest diumenge, els fets van succeir divendres passat, quan la treballadora es trobava netejant una habitació d'un hotel de Can Pastilla. Un turista suec de 66 anys va accedir en aquell moment a l'estança i li va preguntar a la dona de la neteja per una altra companya. La dona li va contestar que allà no hi havia ningú més, que estava sola. A continuació, l'home va tancar la porta de l'habitació i es va abalançar sobre la treballadora, grapejant-la i tocant-li els pits.

En un moment donat, la dona va aconseguir escapolir-se del seu agressor i es va refugiar al balcó de l'habitació, fent pressió amb les cames per evitar que el turista pogués accedir i demanant a crits ajuda a les seves companyes, que en adonar-se dels fets van decidir trucar a la policia. Els agents van acudir a l'hotel i van detenir l'home, que pel que sembla es trobava de vacances a Can Pastilla i que està sent investigat com a autor d'un delicte d'abús sexual.