Un jove de 27 anys acusat de colpejar brutalment la seva exparella i assestar-li diverses punyalades ha estat condemnat a 14 anys de presó. Els fets van succeir a la localitat de Glossop (Regne Unit) a principis de febrer.

L'agressor li va clavar cinc punyalades davant de la policia

La policia ha donat a conèixer la gravació telefònica al servei d'emergències que es va fer el dia de l'agressió, en la qual s'escolta com la víctima, Zahra Rechella, adverteix que el seu exnòvio està a punt d'entrar a casa seva.

En l'àudio, s'escolten els crits de la víctima en el moment en què l'atacant trenca una de les finestres de la casa. "Si us plau, no em facis mal", suplica Rechelle, a la qual cosa la seva exparella li respon "Què faré? Et mataré!". És l'últim que s'escolta abans de tallar-se la trucada, segons explica Manchester Evening News.

L'agressor va colpejar la dona fins a deixar-la inconscient. Després va agafar un ganivet i la va perseguir pel carrer fins a clavar-li 5 punyalades davant d'un grup de policies que va arribar al lloc dels fets. Finalment va acabar detingut i la víctima va ser  traslladada a l'hospital.

Durant el judici, Aaron Marsden Booth es va declarar culpable. Dels 14 anys als quals ha estat condemnat per intent d'assassinat, haurà de complir almenys nou a la presó abans de poder sol·licitar la llibertat condicional.