Vanesa Fernández portava en parador desconegut des d'aquest dilluns. Aquesta veïna de Màlaga de 39 anys va desaparèixer sense deixar rastre i fent saltar totes les alarmes durant les gairebé 24 hores que ha durat la recerca. La seva germana es presentava alarmada a comissaria després de rebre un missatge al seu telèfon en el qual es podia constatar la situació delicada que vivia la seva familiar. Ràpidament es va posar en marxa un operatiu per provar de localitzar la dona, que finalitzava aquest dimarts al matí, quan agents del Grup d'Homicidis de la Comissaria Provincial donaven amb el seu parador i descobrien que havia passat la nit a casa d'una amiga.

El missatge

La denúncia per la desaparició de la Vanesa es va produir al migdia d'aquest dilluns després de personar-se una germana a comissaria. Un missatge rebut per la denunciant al seu telèfon alertava de la situació delicada que vivia la seva familiar.

Des que es tingués coneixement de la desaparició de la dona, la Policia Nacional ha dut a terme múltiples diligències per localitzar-la: contactes amb familiars i pròxims, consultes en centres mèdics, moviments de la desapareguda, entre altres vies més especialitzades d'investigació.

Final feliç

La desaparició, considerada de caràcter voluntari una vegada descartada la participació de terceres persones, arribava a la seva fi a primera hora del matí d'aquest dimarts quan la dona era localitzada en bon estat de salut. Segons les indagacions, la Vanesa passa per un mal moment anímic i havia decidit passar la nit a casa d'una amiga.