El cos sense vida de Sujith Wilson, el nen de dos anys que va caure a un pou d'uns 30 metres de profunditat divendres al sud de l'Índia, ha estat localitzat aquest dimarts després d'un rescat de més de 80 hores que ha commogut el país.

El nen de dos anys estava en avançat estat de descomposició

El cadàver del petit es trobava en complet estat de descomposició. Poc abans de descobrir el cos, els bombers van informar que una olor fètida començava a sortir del pou on el petit Sujith estava encallat, per la qual cosa, tot seguit, van parar l'excavació d'un forat paral·lel amb el qual pretenien arribar fins al nen. Les seves restes han estat traslladades a un hospital per a l'autòpsia i, a continuació, s'entregaran a la seva família pel funeral.

La complicada orografia ha dificultat les tasques de rescat

Tot va començar la tarda de divendres, quan Sujith es va precipitar per un forat obert per extreure aigua mentre jugava en una zona agrícola de Tiruchirappalli, iniciant una cursa contrarellotge per treure'l amb vida. La complicada orografia va dificultar les tasques de rescat, en tractar-se d'una zona formada principalment per granit, la duresa del qual alentia l'operació, mentre el nen s'enfonsava cada vegada més per l'orifici. Durant el rescat, els serveis d'emergència van subministrar oxigen al forat des de l'exterior i mantenien localitzada la posició del nen mitjançant una càmera subterrània, però no ha estat suficient.

Aquest matí les xarxes socials s'han sumat al dolor de la família per la mort del petit Sujith a través d'etiquetes com #SorryWeMissedYou (ho sentim, et trobem a faltar) i #RIPSujith.