Les autoritats sanitàries de Mèxic han clausurat un restaurant de menjar xinès de Tijuana després de trobar-hi rates mortes, paneroles i cucs en el menjar, entre d’altres condicions del tot insalubres.

Un petit zoo dins el restaurant

El restaurant en qüestió és el Kong Fui Café, ubicat a la ciutat de Tijuana (Baja California) on una inspecció sanitària va comprovar que les condicions se salubritat no existien tenint en compte que és un establiment de menjar.

El restaurant ja havia estat denunciat l’any 2018 per la pèssima qualitat dels seus productes, segons informa el diari Debate. En aquesta ocasió, però, el que van trobar els inspectors sanitaris dins superava l’imaginable.

Rates mortes, paneroles, verdures podrides dins el congelador i carn florida o amb cucs. Condicions que justifiquen del tot la clausura del Kong Fui Café.

Insectes dins el plat

Les bestioles però no només eren a la cuina, segons la premsa local, un comensal va trobar un escarabat mort al seu plat. Les autoritats sanitàries mexicanes han prohibit als propietaris del restaurant obrir les portes fins que no millorin les pèssimes condicions d'higiene.

La pregunta és si hi haurà algun valent que anirà a menjar al Kong Fui Café, encara que li garanteixin que ja no hi ha ni rates, ni paneroles, ni cucs a l’establiment.