Un noi que va demanar menjar per emportar al KFC es va trobar una fastigosa sorpresa al pollastre arrebossat i va decidir compartir-la amb els seus seguidors.

Tros de pulmó al pollastre del KFC

Imagina que estàs tranquil·lament menjant unes aletes de pollastre arrebossat i que, de cop i volta, trobes un tros de pulmó al mig de la carn. Per surrealista que sembli, això és el que li va passar a un noi una vegada que va demanar menjar per emportar a la famosa cadena de menjar ràpid Kentucky Fried Chicken.

Pulmón en el pollo del KFC / Marc Nicholls

Un noi es va trobar un pulmó en el pollastre arrebossat del KFC / Marc Nicholls

Fotos virals del pollastre en mal estat

Marc Nicholls és un jove de 34 anys d'Austràlia que es va emportar un bon ensurt mentre estava menjant pollastre arrebossat. Nicholls va demanar el dinar al KFC i, quan va començar a menjar-lo, es va trobar amb una sorpresa molt desagradable: hi havia un pulmó al tros de carn.

El noi no va dubtar a fer  fotos de la fastigosa troballa i compartir-la a les xarxes socials i, en qüestió d'hores, es va fer viral. Els fets van passar el febrer del 2016, però quatre anys després, les fotografies encara continuen circulant per internet.

Pollo KFC / Marc Nicholls

Un noi va penjar fotos del mal estat del pollastre arrebossat del KFC a Twitter i es va fer viral / Marc Nicholls

Per si no fos poc, al KFC li van dir que era "normal" que, a vegades, per error, es colessin trossos de pulmó o ronyons al pollastre. El més surrealista de tot va ser que no li van donar l'opció de retornar-li els diners, simplement li van dir que posés una reclamació a l'empresa. "Va ser absolutament fastigós i repugnant", declara Nicholls a Dialy Mail.