Brutal troballa d'una parella mentre es menjaven un plat de cloïsses en un restaurant. De cop i volta, han tingut una agradable sorpresa: s'han trobat una perla negra dins una de les cloïsses que podria estar valorada en milers d'euros.

Sopar d'aniversari

El 7 de juliol, la Noemí i el Joaquín estaven celebrant el seu 40è aniversari de boda en un sopar al restaurant El Campanu de Gijón (Astúries) i, entre altres coses, van demanar un plat de cloïsses de carril a la paella amb vi blanc.

Encuentran perla almeja restaurante El Campanu / Foto: Twitter @coperibadesella

El Joaquín i la Noemí han trobat una perla negra mentre celebraven el 40è aniversari de boda al restaurant El Campanu de Gijón / Twitter_@coperibadesella

Pensaven que era porqueria

Va ser el Joaquín qui es va menjar la cloïssa afortunada. En posar-se-la a la boca va veure una cosa estranya a la closca. Primer es pensava que era alguna porqueria però de seguida es va adonar del que era i, per tant, de la sort que havien tingut.

"No vaig arribar a mossegar-la i quan la vaig veure pensava que era alguna impuresa, però després ens vam adonar que es tractava d'una altra cosa", explica Joaquín González, segons recull 'COPE de Ribadesella'.

No se la vendran

El propietari del restaurant, José Manuel Mori Cuesta, conegut com 'El Marqués', està encantat amb la troballa del matrimoni i diu que "només coneix un altre cas com aquest a Andalusia", segons publica El Comercio. El restaurant, per cert, compra les cloïsses a la ria d'Arousa (Pontevedra).

Perla negra almeja restaurante / Twitter @coperibadesella

Aquesta és la perla negra que el Joaquín va trobar menjant cloïsses al restaurant El Campanu de Gijón / Twitter_@coperibadesella

Tot i que la perla podria estar valorada en milers d'euros, en Joaquín ha decidit no vendre-la i regalar-la a la seva dona perquè se la posi en un collaret.

Increïble i desagradable troballa en una bossa de pipes

Atenció perquè no totes les troballes són tan agradables com aquesta. Justament aquest dimarts els hem explicat la increïble i desagradable sorpresa que s'ha endut una jove mentre es menjava una bossa de pipes d'una coneguda marca espanyola. La noia ha publicat fotos a Twitter i s'ha fet viral en poques hores.