S'acaba el malson: Patricia, la noia de 21 anys desapareguda des de dilluns en Calicanto, a Godelleta (València), ha aparegut amb vida.

La jove va ser localitzada aquest dissabte al matí a uns 400 metres de casa seva, en una zona abrupta de Torrent. Els familiars de la noia, que estaven fent una nova recerca pels voltants de la urbanització on el seu pare la va deixar el dia de la seva desaparició, la van trobar en un barranc, immòbil. Els familiars la van donar per morta.

La noia "va ressuscitar"

La família va avisar un agent de la Policia Local de Godelleta que participava en la batuda, coordinada per la Guàrdia Civil i, quan estaven a punt d'establir un perímetre mentre avisaven els investigadors i al jutjat, la jove va moure lleugerament un peu. Immediatament es va trucar als bombers perquè la traguessin del barranc i a una ambulància.

Els sanitaris van estabilitzar la noia, que va recuperar el coneixement i fins i tot va arribar a dir algunes paraules. Després, la van traslladar a l'Hospital La Fe de Valencia.

Un accident, la hipòtesi

Ara, la Guàrdia Civil investiga què va ser el que li va passar. Tot apunta, tanmateix, que la noia va caure de manera accidental en una zona de terreny escarpat i es va quedar sense poder moure's durant els cinc dies.