Un client del Kentucky Fried Chicken es va quedar de pedra mentre menjava pollastre arrebossat i fregit.

Una nota escrita a mà rebossada amb el pollastre

Ken Hyde, de 26 anys, va passar uns dies a Manchester (Anglaterra) i va decidir anar a menjar alguna cosa al KFC. Mentre dinava va notar una cosa estranya al mastegar i va escopir de cop tot el que tenia a la boca. Va ser aleshores quan va descobrir que barrejat amb el pollastre arrebossat hi havia una nota de paper escrita a mà, segons ha explicat ell mateix.

Nota pollo frito / Foto: Twitter_Ken Hyde

Aquest és el paper amb la nota escrita que el jove s'ha trobat dins el pollastre fregit / Twitter Ken Hyde

Disculpes i un val per tornar

Immediatament després de la troballa, el noi, amb cara de fàstic, va anar immediatament a queixar-se als treballadors del local que ni tan sols li van tornar els diners en efectiu que havia pagat pel dinar. Es van limitar a demanar-li disculpes i a donar-li un val perquè pugui tornar a menjar al mateix lloc. El val, però, caduca en pocs mesos i el noi ja ha deixat clar que no hi pensa tornar.

Desagradable sorpresa menjant pollastre a l'ast

Qui també s'acaba d'endur una desagradable sorpresa menjant pollastre a l'ast és una família d'Austràlia. Ha passat aquest cap de setmana. Un home va anar a comprar el pollastre al supermercat de la cadena australiana "Woolworths". La fastigosa sorpresa no va arribar fins al vespre ja que se'l van guardar per sopar. La seva esposa el va escalfar i just després va notar una cosa estranya, segons publica el mitjà local New Ideal Food. Es tractava d'una tireta enganxada al pollastre que estaven a punt de menjar-se. 

Revisar bé el menjar precuinat

La dona ho va publicat al Facebook per aconsellar a la gent que revisin bé el menjar que comprin precuinat o fet abans de menjar-se'l. Aquesta és la fotografia que ha compartit a les xarxes socials on es veu la tireta. És difícil d'apreciar tenint en compte que el color és molt similar al del pollastre:

Tirita pollo asado_Facebook

Aquesta és la tireta enganxada al pollastre a l'ast que es volien menjar per sopar / Facebook