El cos sense vida d'un jove de 35 anys ha estat trobat aquest dijous en un penya-segat a 200 metres de la platja de Sant Miquel d'Eivissa. La Guàrdia Civil ha localitzat el cadàver en un penya-segat i l'autòpsia haurà de confirmar les causes de la mort. A falta de la confirmació oficial, la identitat de la víctima podria correspondre a la d'un home alemany la desaparició del qual va denunciar dimecres a la tarda un amic, ha informat l'Oficina de Comunicació Perifèrica (OPC) de la Guàrdia Civil de les Balears.

L'avís

La troballa s'ha produït aquest dijous a 200 metres de la platja de Sant Miquel, sota un penya-segat. A falta de confirmació de la identitat, la víctima seria un ciutadà alemany la desaparició del qual va denunciar dimecres a la tarda un amic. Segons ha informat l'Oficina de Comunicació Perifèrica (OPC) de la Guàrdia Civil de les Balears, el denunciant va assegurar que el seu amic no havia tornat després que, al migdia, li digués que se n'anava a escalar per la zona de Sant Miquel. Al capvespre, i en vista que no tornava, va donar avís de la seva desaparició.

Autòpsia

En el rescat del cos localitzat aquest dijous han treballat l'Equip de Rescat Vertical dels Bombers d'Eivissa i el Grup de Rescat i Intervenció en Muntanya (GREIM) de la Guàrdia Civil, segons han informat des del Parc Insular de Bombers. L'autòpsia del cadàver haurà de confirmar les causes de la mort.