Hi ha joves que es passen el dia jugant a videojocs. N'hi ha que mengen i dormen i n'hi ha d'altres que ni això. És el cas, tal com explica el diari Daily Mail, d'un noi de 17 anys que va aprofitar les vacances escolars a Tailàndia per fer una marató de videojocs aquest cap de setmana.

En Piyawat Harikun, que és com es deia el noi, es passava nits jugant sense parar i aquest dilluns al vespre va ser trobat davant del seu ordinador mort. El seu pare el va cridar pel nom i no va respondre, assegura l'home, veí d'Udon Thani -al nord del país.

Vessament cerebral per esgotament

Segons consta a l'informe que va fer el forense, el jove va morir per un vessament cerebral per esgotament. No va deixar de jugar ni per menjar ni beure. Al costat del cadàver hi havia menjar i una ampolla de refresc.

"El meu fill era intel·ligent i sempre li va anar bé a l'escola, però tenia aquest gran problema amb l'addicció als videojocs", ha lamentat el seu pare. La mort d'aquest jove de 17 anys ha reobert el debat sobre l'addició dels joves als videojocs, una afició que, com s'ha vist en aquest cas, pot arribar a ser letal.