Una dona ha trucat cap a les deu del matí al 092 alertant que havia trobat una nena de 6 anys deambulant sola en pijama pel barri de Monte Alto (la Corunya).

La nena no responia a les seves preguntes ni aconseguia retenir-la, així que la dona l'ha portat a la comissaria de la policia local. La menor tampoc no ha atès a les paraules dels agents i els ha costat retenir-la, per la qual cosa han pensat que podria tenir algun trastorn d'autisme, informa La Voz de Galicia.

La petita presentava signes externs d'estar passant fred

 

Han demanat auxili a una ambulància perquè la petita presentava signes externs d'estar passant fred. En un escorcoll superficial, els agents han trobat un mòbil amb aplicacions infantils i han detectat un correu electrònic.

D'aquesta manera, han pogut identificar una persona i localitzar la seva casa, on han traslladat un cotxe de policia. Allà, hi havia un familiar i dos germans petits que la trobaven a faltar. Han traslladat els tres fins on era la nena, que s'ha mostrat més calmada en veure'ls i s'ha deixat atendre pels sanitaris.

Els agents han sabut que la nena, de 6 anys, havia quedat a cura d'un tiet, juntament amb els seus dos germans. El cuidador s'hauria quedat adormit, moment en què la nena ha aconseguit obrir la porta i sortir. El tiet no s'ha despertat fins que els agents han acudit al seu domicili.