La Policia Nacional ha localitzat el nadó de 13 mesos que portava en parador desconegut des de diumenge a Granada. Els pares del menor van denunciar la seva desaparició després que l'oncle del petit se l'emportés al parc a fer un volta i no tornés al domicili. Després de més de dotze hores sense notícies d'ambdós, els agents van aconseguir localitzar-los en bon estat al voltant de la mitjanit en una rotonda situada a diversos quilòmetres de l'habitatge familiar.

Preocupació

Segons la declaració prestada per la mare, el seu germà i oncle del petit té per costum treure de passeig el seu nebot mentre ella realitza les tasques domèstiques, per la qual cosa el dia dels fets, cap a les dotze del migdia, ambdós van baixar al parc amb la idea de tornar hora i mitja més tard per donar menjar al petit. Després de complir-se el termini previst i davant de la tardança de l'oncle, els pares van començar a preocupar-se i van començar a buscar-los pels voltants i pels parcs propers.

Davant de la possibilitat que hagués pogut passar un accident, el pare del menor es va posar en contacte amb les urgències dels centres hospitalaris de la ciutat, amb resultat igualment negatiu. Els pares van optar finalment per interposar una denúncia per la desaparició del menor i el seu oncle. Després de recórrer a diversos cossos de seguretat els progenitors es van dirigir a les dependències de la Policia Nacional aportant la descripció d'ambdós i el relat dels fets, després de la qual cosa es va iniciar de manera prioritària la recerca del nadó i el seu familiar.

Fam

Els agents de policia van aconseguir localitzar-los al voltant de la mitjanit en una rotonda de la ciutat ubicada a diversos quilòmetres del domicili familiar. L'oncle del menor, de nacionalitat romanesa, desconeixia l'idioma i no va ser capaç d'explicar ni les circumstàncies relatives al fet ni en quina situació es trobava el menor. Finalment es va confirmar el bon estat del nadó, que malgrat trobar-se famolenc i necessitat de neteja, no presentava cap dany físic, motiu pel qual va ser lliurat als seus pares sense més contratemps.