Els Mossos d'Esquadra han trobat aquest dimecres els cadàvers d'en Victoriano i la Josefa, el matrimoni de 63 anys desaparegut el passat 21 d'octubre al poble de Sant Jaume dels Domenys (Baix Penedès).

Zona boscosa

La troballa s'ha produït en una zona molt boscosa i de difícil accés de La Juncosa del Montmell, a 750 metres del lloc en el qual s'ha trobat el seu cotxe, un Nissan Patrol negre. Segons informa El Periódico, els cadàvers no presentaven aparents signes de violència, però caldrà esperar a l'autòpsia dels cossos.

La parella portava desapareguda des de diumenge, quan van abandonar el poble de Sant Jaume dels Domenys amb seu vehicle per anar-se'n d'excursió. Aquell mateix dia i després de diverses hores sense notícies, el fill, preocupat, va posar la denúncia els Mossos d'Esquadra.

Cotxe

La família va demanar ajuda i col·laboració a la resta de veïns del poble que van organitzar grups de recerca per tot el territori. L'operatiu desplegat aconseguia localitzar dimarts el cotxe del matrimoni i aquest dimecres han aparegut a poc menys d'un quilòmetre de distància els dos cossos sense vida.