Troben morta i despullada en una carretera una famosa "influencer" de 26 anys que feia des del divendres que havia desaparegut. La seva família està convençuda que l'han assassinat i s'ha obert una investigació.

Troben morta una 'influencer' de 26 anys desapareguda

Alexis Leigh, de 26 anys, és una "influencer" amb gairebé 50.000 seguidors a Instagram que va desaparèixer el divendres en estranyes circumstàncies. L'última persona en parlar amb ella va ser una amiga seva el dia d'Acció de Gràcies i van estar comentant quins serien els plans que farien per Nadal.

Alexis Leigh / Instagram alexissharkey

Han trobat morta i despullada en una carretera a Alexis Leigh, una "influencer" de 26 anys que feia dies que estava desapareguda / Instagram alexissharkey

Al cap d'uns dies, el marit de Leigh va trucar a la família de la noia per dir-los que estava molt preocupat per la seva dona, ja que feia des del divendres que no sabia res d'ella. Immediatament, van activar una alerta per trobar la desapareguda i van demanar col·laboració ciutadana per localitzar-la.

Alexis Leigh assassinada

Quatre dies després, la pitjor de les hipòtesis s'ha acabat complint: aquest dimarts han trobat el seu cadàver en una carretera de Huston, als Estats Units, segons informa ABC13. Tot i que les primeres investigacions expliquen que el cos de Leigh no presenta signes de violència, però cal esperar els resultats de l'autòpsia per determinar quina ha estat la causa de la seva mort.

Així i tot, Stacey Robinault, la seva mare, està convençuda que la seva filla ha estat assassinada: "Crec que la meva filla ha estat assassinada. Ho sé pel meu instint de mare. Des de ben petita he après a confiar en el meu instint de mare", explica desolada.