Les xarxes socials s’han omplert de laments i paraules tristes després de la mort de Spehora Laforge, de 15 anys, una jove aspirant a model i alumna de l’escola privada George Watson’s College, a Edimburg.

El cos de la menor d’edat va ser trobat en el parc George V de la capital. Els serveis d’emergència van acudir al lloc, però ja era massa tard per salvar-la. Pel que sembla, la noia havia passat la nit amb amics.

Els serveis d’emergència van acudir al lloc, però ja era massa tard per salvar-la

 

Fonts policials han explicat que la família de Sephora va notar-la angoixada dilluns per la nit. Tot i això, la seva mort segueix sent un cas per resoldre, informa Metro.

Era una noia molt popular. Per aquest motiu, els missatges a les xarxes han estat molts. “Era molt maca i divertida. Un àngel absolut”, diu un internauta. “Desitjaria poder dir-li que tot estarà bé, que estem devastats. És la pitjor notícia de la història”, escriu un altre.

La policia continua investigant què o qui ha pogut causar la seva mort. Mentrestant, els seus amics han planejat encendre llanternes a les 20.00 hores en un parc de la ciutat en senyal de dol.