Miguel Rodríguez Garzón, el jove de 28 anys desaparegut el passat 25 d'octubre a Madrid ha estat trobat mort aquest dimarts.

El cadàver de Miguel ha estat localitzat després que familiars, amics i companys l'hagin buscat incansablement des que va desaparèixer a la zona madrilenya de Moncloa ara fa una setmana i mitja, segons ha informat SOS Desaparecidos a través del seu Twitter i han confirmat fonts policials.

El van veure venent cupons de l'ONCE fins a dos quarts de quatre de la tarda

Miguel Rodríguez era voluntari de Protecció Civil i va sortir de casa seva el divendres, 25 d'octubre, a Alpedrete (Madrid). Va agafar un autobús en direcció Moncloa. De fet, alguns testimonis asseguren haver-lo vist en aquest autobús. També el van veure treballant venent cupons fins a les 15.30 hores en un dels llocs que l'ONCE té a l'intercanviador de Moncloa. A partir d'aquí, se li va perdre la pista

"Ens sembla molt estranya la seva desaparició"

El dia que va desaparèixer, Miguel portava una samarreta, uns texans de color fosc, una caçadora fosca i sabates negres. El jove, que patia una discapacitat en un braç, necessitava medicació. La família va denunciar la seva desaparició a la caserna de la Guàrdia Civil de Collado Villalba.

El responsable de Protecció Civil de l'Ajuntament de Los Molinos va explicar a Europa Press que "és una persona molt amigable i li agrada la gent. Sempre està de bon humor i feia bromes. Per això, ens sembla molt estranya la seva desaparició".