El jove Iván Rodríguez Galán, de només 23 anys i desaparegut aquest cap de setmana després d'una festa amb els amics, ha estat trobat mort en un rierol.

L'Iván ha estat trobat mort pel seu pare en un rierol

El noi va anar a la festa a casa d'un amic aquest dissabte al vespre i ja no va tornar amb els seus pares, a Los Palacios y Villafranca, a Sevilla. El noi va desaparèixer just després de barallar-se amb els seus amics en aquesta festa, segons expliquen diversos veïns de Los Palacios al Diario de Sevilla.

La família va denunciar ràpidament la seva desaparició a la Guàrdia Civil. Van ser, però, amics i familiars de l'Iván els que van sortir més ràpidament a buscar-lo per tot el voltant. De fet, ha estat el seu pare qui l'ha trobat mort a les tres de la matinada d'aquest dilluns en un rierol de la zona conegut amb el nom d'El Conejo, molt a prop de la pedania de Maribánez. 

La comitiva judicial s'ha desplaçat al rierol i ha ordenat l'aixecament del cadàver a dos quarts de sis del matí d'avui i ha estat traslladat a l'Institut de Medicina Legal on li faran l'autòpsia.

Los Palacios y Villafranca, Sevilla / Google Maps

Iván Rodríguez Galán, de 23 anys, era veí de Los Palacios y Villafranca i ha estat trobat mort pel seu pare en un rierol / Google Maps

Va desaparèixer després de barallar-se amb uns amics en una festa

La Guàrdia Civil ha obert una investigació per aclarir les causes de la mort del jove Iván Rodríguez. Les principals hipòtesis són una possible caiguda accidental o el suïcidi, segons algunes fonts que recull el Diario de Sevilla. Recordem, però, que alguns testimonis asseguren que la desaparició es va produir després d'una baralla amb uns amics en una casa. El seu cos ha estat trobat a només un quilòmetre de distància de la casa on se'l va veure per últim cop. Va sortir de la festa i ja no va arribar a casa.

Crítiques a la Guàrdia Civil

L'Iván media 1,65 metres, era prim, tenia el cabell de color castany clar i els ulls marrons. A les xarxes socials, alguns familiars de l'Iván critiquen la Guàrdia Civil perquè no va activar un operatiu de búsqueda en el moment que van denunciar la seva desaparició.