SOS Desaparecidos ha desactivat l'alerta per la desaparició d'Isaac Emanuel Cañal Adega, un jove de 19 anys desaparegut el passat 30 d'octubre en el municipi corunyès de Cambre.

Troben l'Isaac, desparegut des de l'octubre

Isaac Emanuel Cañal Adega és un jove de 19 anys que havia desaparegut el passat 30 d'octubre en el municipi corunyès de Cambre.

L'associacií SOS Desaparecidos havia penjat en el matí d'aquest diumenge, 6 de desembre, el cartell per a la seva localització en el seu perfil de Twitter, però hores més tard ha desactivat l'alerta perquè ja ha estat localitzat.

Isaac Emanuel Cañal / SOS Desapareguts

Troben Isaac Manuel Cañal, jove de 19 anys desaparegut des del passat 30 d'octubre / SOS Desaparecidos

Segueix la recerca de dos joves més

Amb tot, continua la recerca de dos joves dels quals res no se sap des del passat  dilluns, 30 de novembre. Segons els cartells difosos per SOS Desaparecidos, una d'aquestes persones és Judit Jiménez Dapena, una noia de 25 anys desapareguda en la parròquia de Pontevedra de Mourente.

D'acord amb la descripció aportada per l'associació, la jove medeix 1,72 metres, té el cabell negre i ondulat i els seus ulls són de color castany.

Judit Jiménez / SOS Desapareguts

Contínua activa l'alerta per la desaparició de Judit Jiménez Dapena i Aarón Trabazo Ojea / SOS Desaparecidos

Una crida a aportar informació

També continua activa l'alerta per la desaparició d'Aarón Trabazo Ojea, dilluns passat a Pontevedra. Té 23 anys, medeix 1,60, és de complexió prima, té tatuatges i el seu cabell i els seus ulls són de color castany.

L'associació fa una crida a, si algú pot aportar informació sobre algun d'aquests dos joves desapareguts, que truqui a les forces i cossos de seguretat, al telèfon 112 o als mòbils de l'associació 642 650 775 o 649 952 957.