La Guàrdia Civil investiga la troballa del cadàver, aquest diumenge a la matinada, d’un home a Siero, a Astúries. El cos, que ha estat identificat com a Ginés P.J., de 68 anys, ha estat trobat a la carretera de Mudarri, a l’entrada del poble de Xixún, a les sis del matí.

L’home l’han trobat al costat dret de la carretera i al mig d’un bassal de sang. Segons el veí que l'ha trobat, l'home portava texans i sabatilles blanques, i tenia una gran ferida al cap per on se li sortia el cervell. De fet, poc després s'ha sabut que l'home ha rebut un tret de rifle al cap.

Tot apunta a un homicidi

Tot això ha fet arribar a la conclusió, segons les primeres dades de la investigació, que es tractaria d'un homicidi, tot i que s'estan investigant les causes exactes de la mort.

Deu dotacions de la Guàrdia Civil, els bombers i els serveis sanitaris s’han desplaçat al lloc on ha aparegut el cos, a uns cent metres de la casa llogada on l'home vivia. El cos ha estat traslladat a l'Institut de Medicina Legal d'Oviedo per a practicar-li l'autòpsia, i el cas està sota secret de sumari.

És el segon cop en pocs dies que Xixún, que té poc més de 200 habitants, és notícia: fa poques setmanes, un home va morir atropellat per un tren quan intentava treure el seu gos de les vies.