Un jove ha aparegut penjat en un arbre d'un parc de Vinaròs (Castelló). La troballa va tenir lloc aquest dilluns al matí en una pineda situada a la zona de Fora Forat del municipi i la víctima és un veí d'uns 25 anys de nacionalitat senegalesa. Segons ha informat el Periódico del Mediterráneo, la Policia Judicial de la Guàrdia Civil s'ha fet càrrec de la investigació dels fets i les primeres indagacions apunten que podria tractar-se d'un cas de suïcidi.

L'avís es va produir sobre dos quarts de set del matí, quan un veí que passejava per la zona va trobar el cos del jove penjat d'un arbre. Després de contactar amb les autoritats, una patrulla de la policia municipal va acudir al lloc i va comprovar que la víctima no tenia constants vitals. La Guàrdia Civil es va personar al parc poc després per fer-se càrrec de la investigació. A falta dels resultats de l'autòpsia, les primeres indagacions fruit de la inspecció ocular dels agents apunten que l'home s'hauria tret la vida.

Segons apunta el mateix mitjà, la víctima és un jove d'uns 25 anys de nacionalitat senegalesa que residia a Vinaròs. El lloc on ha estat trobat el cos és una pineda de la zona de Fora Forat de la localitat que és molt popular entre esportistes, ja que té una àrea per practicar cal·listènia.