El cos que ha aparegut aquest dimarts flotant en un pantà prop de la presa del Rabote, a Tapia de Casariego (Astúries), és el de l'Adrián, el jove de 26 anys que va desaparèixer diumenge després d'anar a les festes de la veïna localitat de Porcía.

El jove va ser vist per última vegada diumenge de matinada en la romeria de Porcía, i dilluns a la tarda, en no tenir notícies d'ell, un familiar va trucar la Guàrdia Civil. Quan va desaparèixer, a més, no portava el seu telèfon mòbil perquè l'hi havia deixat a un amic.

Quatre patrulles van començar la recerca al camí entre la zona de la festa a casa seva, d'uns cinc quilòmetres de llarg. Aquest dimarts també s'han desplegat unitats canines i un helicòpter, que ha estat el que, pocs minuts després de començar la recerca, ha trobat un cos mitjà enfonsat en un pantà.

Va caure fortuïtament

Poc després, la Guàrdia Civil confirmava les pitjors sospites de la família: era Adrián, de 26 anys, un noi molt conegut, al costat de la seva família, a la zona. Els investigadors apunten que el jove hauria caigut de manera fortuïta a l'aigua de matinada i s'hauria ofegat en no poder sortir.

El jutge ha ordenat l'alçament del cadàver una vegada la policia l'ha autoritzat.