La troballa d’un fetus d’uns cinc o sis mesos en una planta depuradora del polígon industrial d’Arinaga, a la localitat d’Agüimes (Las Palmas) ha obligat la Guàrdia Civil a demanar la col·laboració ciutadana per esbrinar les circumstàncies d’aquest cas.

Entre cinc o sis mesos

Segons ha informat aquest divendres la Guàrdia Civil a través d’un comunicat, el fetus mesura 26 centímetres i pertany a un nen caucàsic que no va arribar a néixer, es calcula que tindria entre cinc o sis mesos.

El fetus el van trobar els treballadors de la planta depuradora el passat 1 de juny, immediatament van donar avís d’aquella macabra troballa.

Polígono industrial Arinaga

El polígon industrial d'Arinaga, a Agüimes (Las Palmas) on està ubicada la planta depuradora en què han trobat un fetus d'uns cinc o sis mesos

El fetus va aparèixer amb restes de la placenta i del cordó umbilical, dels quals s'han pres mostres biològiques per part de la Unitat de Laboratori i Criminalística de la Unitat Orgànica de la Policia Judicial. Els resultats s’hauran de confrontar amb les persones sospitoses del succés.

Abandonat el mateix dia que el van trobar

La investigació apunta a què el fetus va ser abandonat al poble de Vecindario, a uns cinc quilòmetres del polígon industrial d’Arinaga, on el van trobar. Se sospita que el deurien abandonar durant la matinada de l’1 juny, el mateix dia que el van trobar.

La Guàrdia Civil ha sol·licitat la col·laboració ciutadana per a qui pugui aportar nous indicis per aclarir què ha passat.