Els cossos sense vida de dues persones han estat localitzats al pou d'una empresa de Valladolid. La troballa es va produir durant la tarda d'aquest divendres i, segons les primeres informacions, els cadàvers corresponen a dos treballadors d'una fàbrica de pinsos que s'haurien precipitat accidentalment a l'interior d'una fossa sèptica ubicada al  Camino Viejo de Simancas. El forat en el qual han estat trobats els cossos té uns 50 centímetres de diàmetre i quatre metres de profunditat.

Relliscada

L'incident s'ha produït cap a les 20.14 hores de la tarda d'aquest divendres i, segons la informació publicada per diaris locals, les víctimes són dos treballadors de 58 i 48 anys. La investigació apunta que un d'ells -l'encarregat de manteniment de l'empresa- perdia la vida en relliscar mentre netejava el pou i el segon, un camioner, moria pels gasos en intentar rescatar-lo.

La fossa sèptica a la qual es van precipitar té uns 50 centímetres de diàmetre i quatre metres de profunditat. Fins al lloc dels fets es van desplaçar efectius de Protecció Civil, Bombers de Valladolid, Cos Nacional de Policia, Policia Local i una UVI mòbil. Segons informen fonts del Servei d'Emergències 112, en un primer moment efectius dels bombers de Valladolid van provar de recuperar el cos d'una persona, encara que finalment van ser extrets dos cossos.