Una dona ha estat trobada morta envoltada per 140 serps i un pitó embolicat al voltant del seu coll. La serp era un pitó reticulat, que és natiu del sud-est asiàtic i es considera la serp més llarga del món, informa Mercury News.

El despatx del comtat de Benton a Oxford, Indiana, va rebre un avís al 911 dimecres a la nit després que Laura Hurst, de 36 anys, no respongués a les trucades. Els metges van arribar i van intentar salvar-li la vida, però no van tenir èxit.

Vint de les serps pertanyien a la víctima

 

La policia diu que hi havia 140 serps a la propietat i que aproximadament 20 d'elles pertanyien a Hurst. Segons la policia, Hurst freqüentava la propietat "aproximadament dues vegades per setmana", que era propietat de l'agutzil del comtat de Benton, Donald Munson, segons els registres.

Munson ha assegurat que la mort de Hurst va ser un "tràgic accident" i que està "sent totalment cooperatiu amb tots". El sergent de policia de l'estat d'Indiana, Kim Riley, ha dit a la CNN que Hurst era "aparentment allà revisant les seves serps". Per alguna raó, va treure la serp i aquesta va poder haver causat la mort de la dona. L'autòpsia revelarà la causa oficial de la mort.