Una dona d'uns 40 anys ha estat traslladada d'emergència a l'hospital Sant Joan de Reus, amb un pronòstic greu, després d'haver inhalat fum d'un incendi que ha començat a la planta baixa de l'edifici on estava.

Els fets han passat aquest divendres al migdia a Reus (Tarragona). Quan els Mossos i el Servei d'Emergències Sanitàries (SEM) l'han trobat, la dona estava lligada de mans i emmordassada, segons informa el Diari de Tarragona.

Sense poder moure's ni respirar

En el moment de l'incendi, la víctima no podia respirar, ja que tenia la boca tapada i no es podia moure amb les mans lligades.

Quan l'han trobat, el SEM l'ha evacuat ràpidament a l'hospital en un estat molt greu.

Moltes incògnites

Fonts de la investigació han confirmat la situació en la qual han trobat la dona les autoritats, tot i que no s'han revelat més detalls per tal de no interferir en la investigació ni en les tasques policials.

L'han descobert gràcies a l'incendi

Els bombers han acudit al lloc dels fets per tal d'apagar l'incendi, que havia començat als baixos de l'edifici. En menys d'una hora han apagat el foc sense problemes.

Gràcies a aquest incident és com s'ha descobert la dona, que no podia demanar auxili per la situació en la qual estava. De moment encara es desconeix la seva identitat o què li ha passat per acabar així.

Una ambulància l'ha traslladat amb rapidesa a l'hospital Sant Joan de Reus, on ha entrat en estat greu.

Segons indica el Diari de Tarragona, l'habitatge ja hauria patit altres incendis en el passat, i tot indica que aquest que ha estat provocat.