Els cossos sense vida d'un home i una dona han estat localitzats a l'interior d'un habitatge del municipi de Tegueste, a l'illa de Tenerife. Els fets s'han produït aquest dijous a la tarda i les autoritats ja es troben al lloc per investigar el cas i les circumstàncies de les morts.

La troballa s'ha produït sobre les nou de la nit -hora peninsular- i, segons els mitjans locals, es tractaria de dos germans, un home i una dona, d'uns 60 anys i que tenien problemes psicològics, com recull el Diario de Avisos.

Tots dos portaven diversos dies morts, i són els veïns qui han avisat els serveis d'emergència perquè feia dies que no veien els germans i, també, alertats per la fortor que sortia del pis.

La dona, tapada amb una manta, i l'home, penjat

Segons sembla, el cos de la dona estava al llit, tapat amb una manta, mentre que el de l'home estava penjat en una altra habitació. Sigui com sigui, la investigació està oberta i no s'han confirmat oficialment les circumstàncies de les morts.

Al lloc hi treballen les autoritats judicials i els equips de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil per esbrinar exactament què ha passat en aquesta mort violenta.