La Policia Nacional ha trobat en una casa del districte madrileny de Ciutat Lineal a una dona de 78 anys que feia uns 15 anys que estava morta per causes naturals.

Fonts d'aquest Cos han informat que els agents van entrar al seu domicili dimarts passat després que un familiar comuniqués que la trobaven a faltar.

El cadàver estava momificat al bany de la casa

 

Segons ha avançat el diari El Mundo, el cadàver, que estava momificat, va ser trobat al lavabo de la casa, situada al número 51 del carrer de José del Hierro i, segons els metges, podria portar morta entre 14 i 16 anys.

Feia anys que els veïns demanaven a la Policia que entressin a casa seva i asseguren que l'última vegada que la van veure amb vida va ser el setembre del 2004.

El cos no es va descompondre a causa de la humitat de l'estança

 

Dimarts passat els agents es van presentar al domicili, situat al segon pis de l'edifici, juntament amb parents de la dona i no van poder obrir la porta perquè tenia la clau posada, per la qual cosa finalment van intervenir els bombers que van entrar per la terrassa amb l'ajuda d'una escala després d'empènyer una finestra que estava semioberta.

Després de la seva mort, el cos no es va descompondre a causa de la humitat de l'estança i a què hi havia una escletxa de ventilació, que va produir el procés de conservació cadavèric de la momificació.