La Policia ha trobat, sans i estalvis, Darío i Daniel, els dos germans de 2 i 6 anys que havien desaparegut a Alovera, a Guadalajara. Aquest dimarts a la tarda s'ha desactivat la recerca que s'havia engegat després d'una denúncia del pare dels infants, que assegurava que la seva dona s'havia endut els menors de l'escola sense avisar-lo.

Des del 2 d'octubre, quan es va perdre la pista dels menors, s’havia activat una ordre nacional i internacional de recerca, i la Guàrdia Civil i la Policia Judicial treballaven per trobar el rastre dels dos petits. Segons sembla, estarien amb la seva mare, de nacionalitat paraguaiana, i havien anat a una casa d’acollida, segons diu El Cierre Digital.

Conflicte per la custòdia

La dona se’ls hauria emportat el dia 2 d’octubre, fa gairebé dues setmanes. Segons el pare, aquest divendres estava previst que li entreguessin la custòdia després que la mare no el deixés veure ni parlar amb els nens i es negués a trobar un acord per compartir la custòdia.

Segons sembla, el pare, Daniel, de nacionalitat espanyola, hauria pogut parlar amb el fill gran el dia 11, l'endemà del seu aniversari. Dos dies més tard, però, ja no hi va poder contactar, i no n'havia sabut res.

La família de la dona tampoc ha volgut ajudar l’home, i per això havia demanat l’ajuda de la Guàrdia Civil i de la Policia Judicial per a localitzar-los.